Mån-Fre 7-16, lunchstängt 12-12.45
 • Verksamheten

  Produkter som kräver viss montering, slutmontering, legoarbete eller plock innan leverans har vi mångårig erfarenhet av. En ökning av webbshops-hantering har vi också glädjen att kunna administrera.

  Specialemballage
  I det egna snickeriet anpassar vi emballagen efter kundens önskemål.
   
  IT-baserad lagerhållning
  Full kontroll på lagersaldot oavsett var kunden än befinner sig i världen.

  Se alla Våra Tjänster
 • Alla Våra Tjänster

  Omlastningscentral

  Varför inte använda oss som en Omlastningscentral gentemot Hälsingland? Vi har lokala åkare som dagligen kör på sträckorna Bollnäs, Alfta, Edsbyn och Ljusdal, på så sätt kan ni hålla er till E4 och och samtidigt spar ni både tid och pengar.

  Legoarbete, Montering, Webbshop

  Vissa kunder kräver en slutmontering innan leverans från vårt lager. I många år har vi slutmonterat, ompackat, packat och testat bl.a. elektroniska produkter. Detta tack vare kunnig personal och ESD-skyddat golv i hela lokalen.

  Vi gör även sekvensplockning av produkter för direktstyrning in i kundens produktion. När det gäller legoarbeten, del- eller slutmontering har vi en bred kunskap och stor erfarenhet. Intresset med näthandel och webbshop har ökat under senare år. Dessa kunder har valt hela eller delar av kedjan, t.ex: lagerhantering, administration, plock, inventering, inköp, transporter, beställningspunkt m.m.

  Välkommen att göra en förfrågan.

  Specialemballage

  I vårt egna snickeri kan vi erbjuda såväl standardpallar, med lock och kragar, som specialemballage. BLF AB har Jordbruksverkets godkännande att stämpla virket. De flesta länder kräver KD-märkt emballage för att minimera risk en för skadeinsekter som annars kan medfölja i virket.

  Vi har även försäljning av standardpallar, lock och kragar.

  Kontakta oss för prisuppgifter!

  IT-baserad Lagerhållning

  Vi använder OnGoing – ett webbaserat WMS. Ni som kund kan enkelt logga in via er webbläsare och få en överblick på era produkter, saldo samt lägga er order när ni så önskar.